Undgå at gøre dine fordele til udgifter


Undgå at gøre dine fordele til udgifter

Med de enormt øgede strømpriser på det sidste, har flere og flere fået øjnene op for et skift af elselskab- og leverandør. Det kan mærkes på regningen, når vi bruger vores elektriske træningsredskaber. Der er nemlig rigtigt mange penge at spare på elregningen, hvis man vælger det rette elselskab, som har den rette strømpris- og aftale med Elnettet.

I guiden Sådan finder du det rette elselskab som er skrevet af Collatio.dk, kan du læse meget mere om, hvordan du nemt skifter til et nyt og billigere elselskab. Du kan på samme tid finde gode råd til valg af det rette elselskab, til eksempel om du ønsker el på billigt abonnement eller ej.

Spar penge på elregningen

Hvis du også elsker din massagepistol til de ømme muskler, efter en hård dag eller god træning? Så kan du gøre det med bedre samvittighed, hvis du starter med at spare penge på elregningen. Selvom batterierne holder i rigtig mange timer, kræver det af og til en opladning i stikkontakten.

Selvom alle har brug for at oplade deres massagepistol i stikkontakten, er det forskelligt hvad de betaler i pris, for den strøm de bruger. Det skyldes prisen på deres strømaftale, der kan svinge meget fra selskab til selskab. Ofte skyldes det deres leverandører af strøm, der sætter priserne op først.

Man kan altid skifte sin strømaftale, hvis man finder en billigere og bedre løsning. Hvis du er på udkig efter at spare penge på at oplade din massagepistol, kan du finde en liste over alle elselskaber med de billigste priser på markedet på Collatio’s forbrugerside.

Her er de 6 bedste elselskaber:

  • Blue Energy A/S
  • Velkommen A/S
  • OK
  • Norlys
  • Elektron
  • Modstrøm

Hvad end du er vild med at bruge din massagepistol eller du nyder et godt hjemmelavet måltid og bruger blender, elpisker, elkomfur mv. – så bruger du strøm. Og strøm er ikke længere helt billigt, da alle prospekter tillige forventer at strømprisen, udelukkende kommer til at stige yderligere over de næste år.

Få velvære tilbage i livet

Med en øget strømpris, har mange valgt at skrue ned for varmen på sine elradiatorer, eller andre ærgerlige tiltag i hjemmet, for at spare på strømmen. Det kan være, at du tvinger dig selv til at piske flødeskum med håndkraft, for at spare strøm med det elektriske piskeris. Eller går rundt i halvmørke, med resultatet i at du støder lilletåen ind i alting på vejen.

Alle de tiltag for at bruge mindre strøm, har blot resulteret i mindre velvære i hjemmet i form af koldere rum eller gulv, mindre hyggelys tændt, slukker ubrugte stikkontakter flere gange dagligt og mange andre ting. Dette virker næsten fjollet, når du i stedet bare kan spare pengene med en anden og billigere el leverandør.

Se her om du kan spare penge på din elregning.

Vi anbefaler at du undersøger markedet med det samme, for at se om der kunne være en del tusinde kroner for dig at spare – og det er udelukkende på elregningen du sparer flere tusinde kroner. Faktisk kan du spare på alt til hjemmet, såsom forsikringer, A-kasse, bredbånd, streaming, mobilabonnement og meget mere.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol