Sådan foregår en massagepistol test


Sådan foregår en massagepistol test

Du har måske undret dig over, hvordan en massagepistol bliver testet, og hvad der ligger til grund til de mange forskellige sider der omhandler massagepistol test.

Ud over udseendet er forskelligt på de mange forskellige massagepistoler, så er specifikationer også meget forskellige, og det er virkeligheden dem du skal holde øje med.

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvilken parameter de forskellige hjemmesider bruger til at lave test.

De grundlæggende parameter er følgende:

  • Slagdybde
  • Antal slag i minuttet
  • Batteritid

Det er dog også vigtigt at understeger, at man ofte kan få en billigere massagepistol, hvis man kan skrue ned for nogle af specifikationerne.

Men uanset om det er en billig massagepistol eller dyr massagepistol, så er der ingen tvivl om at massage bidrager med meget godt, hvilket denne undersøgelse også understreger.

Slagdybde

Slagdybde er et udtryk for hvor langt ind selve massagehovedet går i musklen under en massage.

Det betyder også, at en større slagdybde giver en mere dybdegående massage, end en massagepistol med en mindre slagdybde.

Men det er dog ikke alle der er tilhænger af en meget dybdegående massage, da den i nogle tilfælde kan være for ”hård”, og i disse tilfælde kan det være hensigtsmæssigt, at tage en massagepistol med en mindre slagdybde.

Men er du på udkig efter den mest effektive og dybdegående massage, så bør du vælge en slagdybde på 14-16 mm, som kun de dyrere massagepistoler er udstyret med.

De billige massagepistoler har som regel en slagdybde på 10-12 mm, og det er også nok til at det kan give en god massage.

Antal slag i minuttet

”Antal slag i minuttet” er der rigtig mange massagepistol producenter bruger til at fremhæve deres massagepistol, og det er også delvist rigtigt, men man bør altid kigge på slagdybde før antal slag i minuttet.

De dyrere massagepistoler kan tage op til 4000 slag i minuttet, og de billigere massagepistoler tager omkring 3200 slag i minuttet.

Batteritid

Hvor lang batteritid de forskellige massagepistoler har er også meget forskelligt, og hvor lang batteritiden massagepistolen i virkeligheden har, kommer meget an på forbruget.

Størrelsen af batteri har stor indflydelse på massagepistolens pris, da batteriet i en massagepistol uden tvivl er det dyreste.

De billigere massagepistoler har ca. Batteritid på 2-3 timer, hvor de dyrere massagepistoler har en batteritid på helt op til 8 timer.

Batteritid er specielt vigtigt, hvis du har den med i fitness, arbejdet eller andre steder, hvor du ikke altid har strøm til gengængeligt, og du derfor er afhængig af et stort batteri.

Men hvis du ikke skal bruge en massagepistol med et stort batteri, så kan du altså spare rigtig mange penge, på at vælge et med mindre batteri, men stadig gode specifikationer indenfor slagdybde og antal slag i minuttet.  

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol