Massagepistol virker det eller er det bare en ny trend?


Massagepistol virker det eller er det bare en ny trend?

Massagepistolerne er blevet yderst populære og mange vælger, at købe en massagepistol for at prøve det nye koncept.

Men det helt store spørgsmål er: Massagepistol virker det eller er det bare en ny trend?

Her på MassageGun.dk er vi slet ikke i tvivl om, at en massagepistol rent faktisk virker, og det er der også videnskabelige undersøgelser der understøtter.

En videnskabelig undersøgelse fra 2019 i Journal of Medical Research analyserede 10 tidligere undersøgelser der har haft formål, at afdække effekten af massage fra en massagepistol.

I denne undersøgelse blev der konstateret en forbedring i muskelømhed efter en træning, ved at få massage med en massagepistol.

Udover disse specifikke fordele ved en massagepistol, så er massage også kendt for, at have en række veldokumenteret fordele.

Generelle fordele ved massage er lavere blodtryk, bedre blodcirkulation, mere velvære, reducering af stress, angst og depression.

Langt de fleste mennesker der har et hårdt arbejde, eller dyrke en eller anden slags for sport, kan have stor gavn af regelmæssig massage.

Her er en massagepistol ideel, da du nemt selv kan bruge den, og den er altid ved hånden.

Sådan virker en massagepistol på din krop

En massagepistol laver op til 3.800 slag i minuttet, hvilket giver grundlag for en god dybdegående massage. 

Disse kraftige og dybdegående slag sætter gang i en hel masse processer i din krop.

En af de vigtigste processer du vil opleve, er en øget mængde af ilt og ernæring i kroppen, og selve denne proces giver både bedre muskelrestitution og lindre muskelsmerter.

Fordele ved massagepistoler

Når du bruger en massagepistol på din krop vil du hurtigt opleve en række fordele på din krop.

1. Hurtigere muskelrestitution

Efter en hård og intens træning bliver musklerne som regel trætte og ømme, og kræver derfor en restitutionsperiode, til at komme oven på igen.

Hvis du dyrker meget sport, så er en lang restitution ikke særlig hensigtsmæssig, og det gælder derfor om at minimere restitution perioden.

For at minmere restitutionsperioden kan du med fordel implementere massage med en massagepistol efter træningen, så du forbedre kroppens muskelrestitution.

På den måde kan du hurtigere blive klar til, at præstere 100% igen, uden at have problemer med ømme og trætte muskler.

2. Reducere muskelstivhed

Efter en hård og intens træning vil du ofte opleve at dine muskler kan blive stive, og dermed vil du få en midlertidig reduktion i din krops mobilitet og styrke.

Ved at bruge en massagepistol før eller efter træningen, kan du reducere muskelstivhed gevaldigt, og du vil få din mobilitet og styrke tilbage.

Har du allerede fået muskelstivhed, så kan du reducere forløbet betydeligt ved, at bruge en massagepistol.

3. God til genoptræning

Er du blevet skadet og skal i gang med genoptræning, så kan massage med en massagepistol forkorte genoptræningsforløbet.

Massage med en massagepistol fremskyder genoptræningen betydeligt, og du vil dermed hurtigere komme tilbage uden skader.

En massagepistol kan også bruges til at forebygge skader, så du hele tiden kan præstere dit optimale uden nogle periode med skader.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol