Hvilken massagestol skal jeg vælge?


Hvilken massagestol skal jeg vælge?

Har du ondt i ryggen, eller ønsker du blot mere velvære i dagligdagen, så bør du anskaffe dig en massagestol til dit hjem, som du kan bruge med jævne mellemrum.

Massagestole var førhen i tiden kun forbeholdt hoteller, lufthavne, storcentre, mv. da prisen på en massagestol var meget høj, og der var ikke mange butikker der solgte dem til private.

Heldigvis er der sket enormt meget indenfor massagestole de seneste år, og de er blevet mere tilgængelig, da både flere butikker er begyndt at sælger dem, og prisen er blevet betydelig lavere end førhen.

Der er sket meget i udviklingen indenfor massagestole, og der findes 2D, 3D og 4D massagestole.

Men hvilken massagestol skal jeg vælge? Vi prøver at komme med svaret på hvad de forskellige massagestole kan og hvorfor du skal vælge netop den type.

Helt generelt er 2D massagestole de billigste og 4D massagestole de dyreste, og 3D massagestole ligger prismæssigt midt imellem 2D- og 4D massagestole.

Vil du læse en mere dybdegående artikel om massagestole, så kan du læse mere her.

2D massagestol

En 2D massagestol er kendt for at være nogen af de første massagestole på markedet.

Disse massagestole har nogle ruller der bevæger sig i to dimensioner, hvilket betyder at den bevæger sig op og ned i området fra nakken og ned til den nedre del af ryggen.

En 2D massagestol kan ofte også bevæge sig fra side til side.

Denne type massagestol er den billigste, men giver stadig en effektiv massage der føles god og effektiv.

3D Massagestol

En 3D massagestol føles langt mere som en ægte massage udført af et menneske end en 2D massagestol.

En 3D massagestol kan bevæge sig op/ned og fra side til side, men den kan også skubbe massagerullerne ud imens, så du får en mere dybdegående massage, end du kan få med en 2D massagestol.

3D massagestole ligger i en mellem prisklasse, og er meget populær, da den er til at betale samtidig med den giver en fantastisk massage.

4D Massagestol

En 4D massagestol er toppen af massagestole, og kan alt det en 2D og 3D massagestol, men med en 4D massagestol får du en mere levende/ægte massage.

En 4D massagestol kan nemlig give forskellige typer af massage og i forskellige hastigheder, hvilket giver mere kontrol over styrke, dybde og selve massagen.  

En 4D massagestol er uden tvivl den dyreste af de forskellige massagestol typer, og der findes ikke ret mange af dem på markedet endnu, da teknologien er forholdsvis ny.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol