Hjemmemassage – 5 Populære massageapparater du kan købe online

Hjemmemassage – 5 Populære massageapparater du kan købe online 

Mangler du lidt ekstra velvære derhjemme? Så er en af disse populære og anerkendte massageapparater måske det rigtige for dig. Vi har fundet de 5 bedst sælgende på markedet, og giver her et kort resumé af hver enkelt.

Massagepude 

En massagepude er fyldt med flere ruller, der kan rotere 360 grader. Puden passer perfekt til nakken, ryggen og lænden. Den kan bruges på alle typer stoffer, så den er nem at have med på farten. Du kan justere hastigheden på rullerne, og der medfølger en USB-kabel til opladning. 

Pris: ca. 500 kr.

Massageapparat 

Dette er et batteridrevet massagerod, der giver en dybdegående vibrationsmassage. Der findes to forskellige styrker, som du selv kan vælge imellem. Dette apparat lindrer effektiv ømme muskler i nakke, skuldre og ryg – men den kan også bruges andre steder på kroppen. 

Pris: ca. 400 kr.

Massagepistol 

En massagepistol giver dig mulighed for at give dig selv eller andre en dybdegående massage. Pistolen har 5 forskellige hastigheder og 6 forskellige massagehoveder, så den kan bruges på alle slags muskelgrupper. De fleste modeller er indbygget batteri og har et display der viser batteriniveauet.

Pris: ca. 1.000 kr.

Massagestol 

En massagestol er ideel til dig som ønsker en professionel type massage, men uden at skulle betale for det hos massøren hver gang. Stolen har ofte manuelle justerbare indstillinger for hovedstøtten og benene, så den passer perfekt til din kropstype. Nogle stole har ligeledes varmetrin også gerne lyd fra fx radio eller musikafspiller.   

Pris: Fra ca. 3.000 kr.

Massagesæde 

Er du ofte træt i nakken eller ryggen efter en lang dag på arbejdet? Så vil et massagesæde fra Beurer være et godt supplement til dine daglige rutiner. Med tre indbyggede motorer masserer stolen nakke, ryg samt hofter og andre muskler- helt automatisk! Du bestemmer blot selv massagens intensitet via fjernbetjeningen.   

Pris: Fra ca. 2200 kr.

Afslappende velvære venter – blot et par klik væk Der findes talløse produkter på markedet – men disse fem produkter har ifølge brugerne fortjent pladsen som de bedst sælgende massageapparater du kan købe online.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol